Security awareness app

Test je kennis. Verbeter je cybersecurity skills. Boost je awareness score.

Test je kennis en verbeter je cybersecurity skills met onze GRATIS security awareness app. Als het gaat om informatiebeveiliging blijkt de mens vaak de zwakste schakel. We gebruiken nog (te) vaak zwakke wachtwoorden of kunnen malafide URL’s niet goed herkennen. Met deze app leer je op een laagdrempelige manier om cyberrisico’s te herkennen en wordt risicobewust gedrag voor jou de normaalste zaak van de wereld.

arrow-down

Wat kan je verwachten?

Nadat de app is geïnstalleerd wordt eerst het basisniveau bepaald. Vervolgens staat er elke dag een nieuwe uitdagende vraag voor je klaar. Met elke goed beantwoorde vraag stijgt het security awareness niveau. 
 
De app beschikt over een uitgebreide set met vragen. De vragen gaan over de belangrijkste onderwerpen binnen informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy. Denk bijvoorbeeld aan wachtwoorden, phishing, clean desk, veilig onderweg, social engineering, wifi, data delen en veilig internetten.
 

Bekijk de onderwerpen
whitepaper

Voor wie is de app geschikt?

De app is geschikt voor iedereen. Ideaal om de kennis over cybersecurity onder de medewerkers binnen jouw organisatie te vergroten, maar ook perfect geschikt voor de consument die zijn cybersecurity kennis en skills wil verbeteren.

Waar kan ik de app downloaden?

De app is gratis te downloaden via de Apple App Store en Google Play Store. Zoek daarbij op ‘awaretrain’ of scan onderstaande QR-code. De app is momenteel alleen beschikbaar in het Nederlands.

Kijk ook eens naar een nulmeting

Lees meer